Kontakta mig gärna

5 + 2 =

Ewa Wennberg

Välkommen! Just nu är jag ordförande i Surte Fotoklubb och det är med stolthet och stor ödmjukhet jag tagit emot uppdraget i denna anrika klubb. Vi är ett gott gäng med stort intresse för fotografering och diskussionerna kan bli väldigt livliga och givande.

Jag har både barn och barnbarn och bor i Ale kommun där det bjuds en väldigt varierande natur.  Sjöar, skog, berg och dalar där man kan ströva och få ro i själen. Det är oftast också i naturen jag hittar mina motiv. 

Det kan förstås bli annat också som fångar mitt intresse. Människor i stadsmiljö eller bara stadsmiljö, läckra bilar, människor eller maskiner i arbete, ödehus, ja i princip vad som helst.

Kamera har alltid varit en trogen följeslagare från dess jag fick min första Kodak Instamatic och man fick köpa blixtkuber i trepack. Har därmed många bilder från uppväxten och speciellt från tonårseran då man flög runt på en Puch Florida. Härligt för mig och mina gamla vänner att titta på idag.

Du hittar mitt galleri till vänster (upptill om du tittar i mobilen) och jag hoppas jag kan ge dig en trevlig stund med mina bilder

 

Kontakta mig gärna

10 + 10 =